Før købet

Når drømmeboligen er fundet og der skal ekstra øjne på, kan vi hjælpe med vurdering af boligen – med og uden besigtigelse samt byggesagkyndig.

Vurdering med besigtigelse

Vi besigtiger ejendommen – inde og ude. Det giver det stærkeste udgangspunkt for en korrekt vurdering af ejendommen. Med vores lange erfaring og indgående kendskab til markedet laver vi en vurdering af ejendommen. Det giver dig sikkerhed for, at du køber ejendommen til den rette pris.

Pris: 2.900 DKK inkl. moms

Vurdering

Med vores lange erfaring og indgående kendskab til markedet laver vi en vurdering af ejendommen – uden at besigtige ejendommen. Det giver dig sikkerhed for, at du køber ejendommen til den rette pris.

Pris: 2.000 DKK inkl. moms

Byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige besigtiger ejendommen – inde og ude. Det sikrer, at du som køber kender tilstanden på boligen. Den byggesagkyndige gennemgår ejendommen og oplyser hvorvidt ejendommen kræver istandsættelse og i så fald i hvilken grad. Ligeledes kan den byggesagkyndige tilbyde at udarbejde en vedligeholdelsesplan, således man kan sikre sig en bolig, der fremstår i god vedligeholdelsesmæssig stand.

Pris: 4.000 DKK inkl. moms

Vi er med hele vejen og du får:

 • Vi undersøger området
 • Besigtiger den kommende bolig ved vurdering med besigtigelse
 • Gennemgår rapporter
 • Kommer med liste med fordele og ulemper
 • Udarbejdelse af vurdering
 • Mulighed for byggesankyndigs vurdering af boligen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan vi træffes på:

+45 70 60 59 33 

eller skriv dit telefonnummer og tryk “Ring mig op” så kontakter vi dig.

  Vi kan ikke sige det bedre selv. Så vi lader vores kunder tale for os

  “Jeg blev ledt sikkert gennem min bolighandel af Franck-Milling. De havde det store overblik, så jeg vidste altid hvad der skulle ske og hvornår. Samtidig med, at de havde styr på detaljerne og svarede prompte på mine spørgsmål.”

  Kaspar, køber af lejlighed i Aarhus Nord

  “Gennem hele forløbet, fra første telefonopkald til sidste underskrift, har jeg følt mig grundig vejledt. Line Franck har været dejlig tålmodig og meget forklarende med alt hvad en bolighandel indebærer. Det sætter jeg stor pris på som førstegangskøber. Mine bedste anbefalinger herfra.”

  Jonas, køber af lejlighed på Trøjborg i Aarhus Nord

  ”Super rådgivning, der ledte til en smooth købsoplevelse. Line er yderst professionel og behjælpelig. En sand nødvendighed i et boligmarked, der normalt begunstiger sælger.”

  Simon, køber af lejlighed i Aarhus

  Bliv ringet op

  Udfyld navn og telefonnummer så ringer vi dig op og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe dig/jer.